רשת של בתי תה, מתמחה במשקאות שמבוססים על תה ירוק עם סניפים בכל הערים המרכזיות.
נשמע ונראה נהדר, אבל לא מוצלח כמו בתי התה המשפחתיים.
וזו דייסת זנזאי, שעשויה משעועית אזוקי, ובתוכה שירהטמה, כדורי דנגו קטנים.
נשמע ונראה נהדר, אבל לא מוצלח כמו בתי התה המשפחתיים.
המוצלח ביותר היה ווארבימוצ׳י, שנקרא ככה למרות שהוא לא באמת מוצ׳י (כלומר לא עשוי מאורז מוצ׳יקו מאודה וחבוט). זה ג׳לטין שמופק משורש של שרך, ויש לו מרקם מרתק. ג׳לטיני, גמיש מאד, אבל גם נגיס על השן. ביחד עם אבקת קינקו ורוטב קורומיצו (״דבש שחור״, בפועל סוכר וסויה) זה ממתק נפלא לצד התה.
וזו דייסת זנזאי, שעשויה משעועית אזוקי, ובתוכה שירהטמה, כדורי דנגו קטנים.
אין תגובות
הוסף רשומת תגובה