Takamaru - Tokyo

אחת האיזקאיות האהובות עלי בטיול הזה. מקום חברותי וקליל, בלי גינונים יפנים, אלכוהול זול ואוכל מעולה. ההתמחות בדגים טריים ופירות ים.


פלטת סשימי עצומה, ולקחנו רק את הבינונית. 90 שקלים.


צדפות ומלפפונים בויניגרט חרדלי, לא פוטוגני אך מושלם.


נאטו וטופו מטוגן, אל תזמינו אם אתם לא יודעים מה אתם עושים. לקח לי זמן רב להתרגל, וזמן נוסף לעבור לצד האוהב. רוב המערביים לא מסוגלים לסבול את הריח שלו על השולחן.


דג סול צלוי



המקום מתמלא די מוקדם באנשי עסקים שבאו לפרוק יום עבודה. הצוות מקסים, שירותי, ואדיב מאד. המחירים טובים והאווירה קלילה ומשוחררת. מומלץ מאד. 











אין תגובות

הוסף רשומת תגובה

© Street Food Fighter
Maira Gall