Numazukou - 沼津港 - Tokyo

סושיית מסוע שאני אוהב לחזור אליה. איכות הדגים מצויינת, והמנות גדולות מאד.
לא סושי יקר להתהדר בו, וגם לא סושייה עממית שמקדשת קודם כל את המחיר. איפה שהוא באמצע.

כשמגיעים מחוץ לשעות הלחץ המסוע ריק, ואפשר להזמין באופן חופשי, כך כל דבר נוצר במיוחד ובמקום ולא מסתובב באוויר הפתוח.

חלק מהדברים שטעמנו -


קצואו (בוניטו)


אג׳י (טרחון)


סרדין, דג עונתי נפלא ושמנוני


ועוד אחד בגירסה צלויה



שיראסו, דגיגים פצפונים בגודל תולעת


וטמאגו לקינוח


כל צלחת בממוצע 10-15 שקלים. המנות עצומות (תראו איך הדגים שמנים ונופלים מאצבע האורז).
כדאי מאד להגיע אם רעבים ונמצאים בסביבה.




אין תגובות

הוסף רשומת תגובה

© Street Food Fighter
Maira Gall