בדיוק הכינו אבורא-אגה (טופו מטוגן) והזמינו אותנו לצלם.
טעמנו טופו אחד, שהיה קריספי בחוץ, די רך בפנים. ומזכיר בתכלס סופגניה.
הטעם משתנה מאד אחרי הטבילה בסירופ, וזה רק שלב אחד בדרך.
מאוחר יותר טובלים את הטופו בסירופ של סויה, דאשי וסוכר, וכשממלאים אותו בשארי (אורז סושי מוחמץ), הוא הופך ל inarizushi. לא יודעים מה זה? תנסו. זה מעדן. (אפשר להשיג בארץ פה, ובשאר חנויות המזרח-מערב)
טעמנו טופו אחד, שהיה קריספי בחוץ, די רך בפנים. ומזכיר בתכלס סופגניה.
הטעם משתנה מאד אחרי הטבילה בסירופ, וזה רק שלב אחד בדרך.
אין תגובות
הוסף רשומת תגובה