Amazake

ליטרלית ״סאקה מתוק״, אבל המשקה הזה לא מכיל אלכוהול.
מאות שנים שותים אותו ביפן, חם בחורף, קר בקיץ, ומייחסים לו את כל תכונות הבריאות האפשריות. אקטימל יפני.



מייצרים אותו מתוצרי הלוואי של תעשיית הסאקה. כשאוספים את המשקעים של האורז, אחרי ששמרי הקוג׳י התסיסו אותו והאלכוהול מוצה. המתיקות נוצרת מפירוק העמילן הטבעי שבאורז, ומתקבל סוג של פודינג אורז עם גבשושיות וחלקיקים, וטעם אופייני. אני מת על זה!



אין תגובות

הוסף רשומת תגובה

© Street Food Fighter
Maira Gall