Nanzenji Junsei - Kyoto

עוד מסעדת טופו אחת לפני שנגמרת לנו קיוטו. וזו הטובה מכולן.


זו מסעדה מסורתית מכובדת, עם גן יפני שאפשר להסתובב בו אחרי הארוחה ואולם אכילה שנראה כמו תפאורה מסרט סמוראים.

בחרנו בשני סטים שונים, שהגיעו עם טמפורה ויובה (קרום טופו) שהם מייצרים במקום.
הנה כמה מהדברים המיוחדים בארוחה. 

״טופו״ שומשום. 


סט פתיחים מאודה.


הקבוצה (דלעת יפנית) היתה מעדן.



טופו רך ברוטב דאשי מעודן. 


דנגאקו - טופו מוצק אפוי במיסו שגם אותו מייצרים במקום


יובה, האהבה החדשה של מאיה. במקרה הזה הרבה יותר דקיקה ממה שהכרנו, כמעט כמו נייר.




צוקמונו (חמוצים) באומשו (נוזלי הכבישה של אומבושי, השזיף היפני)


טמפורה של מבחר ירקות, הבטטה אדירה.


טעים מאד. מאד מאד. הטופו מעדן, האווירה נעימה, השירות לבבי. 
לדעתי מתאים מאד גם לצמחונים וטבעונים 




תגובה 1

© Street Food Fighter
Maira Gall