Nakashima

הייתי רוצה לספר לכם שארוחת הצהרים הזו במסעדת כוכב המישלן עלתה לנו כמו ארוחה במקדונלדס, אבל זה לא יהיה מדוייק, היא היתה הרבה יותר זולה.

בערב זו מסעדת יוקרה לכל דבר, אבל בצהרים היא פותחת את שעריה ומגישה דיל זול באופן שערורייתי. מתי אכלתם ארוחה מפוצצת מידי שף מעוטר בכוכב ושילמתם על זה 25 שקלים?



המסעדה מתמחה בסרדינים, ומציעה בצהרים 4 סטים שונים (עקרית + מרק, חמוצים, אורז ותה). בחרנו בשניים, אבל הוספנו עוד כמה שקלים והזמנו בנפרד גם את העיקריות של שני הסטים הנותרים. כאלה אנחנו.

בלי סדר מסויים, זה מה שעלה על השולחן -

סשימי סרדינים


Nizakana  - סרדינים מבושלים בסויה, רכים מאד.


סרדינים מטוגנים עם ציפוי פריך, כמו טונקצו.


והמנה הכי טובה בארוחה, חביתת סרדינים. אותם סרדינים מטוגנים ממקודם, סופגים ביצה רכה רכה.

לדעת שנינו זו המנה הכי שווה ומעניינת בתפריט. אחר כך אנחנו חצויים, אני מעדיף את הסרדינים המבושלים ומאיה את המטוגנים. הסשימי בסוף.



טיפים - המסעדה בקומת מרתף, יורדים בגרם מדרגות צר.
צריך להגיע מוקדם, עדיף לפני 12:30. אי אפשר להזמין מקום ונוצר תור קטן לפני הדלת.
התור מתקדם מהר מאד.
וזה בגלל שבפנים הם מתקתקים את העבודה. אותנו למשל הושיבו בחדר פרטי על שולחן של רביעייה עם עוד זוג יפנים שלא הבינו למה אנחנו מצלמים כל דבר כולל את האוכל שלהם. חמודים. נסו לבקש לשבת על הדלפק, (ka-un-ta) כדי להנות מעבודת השפים במקום להיות כלואים כמונו.
ושוב, זה דיל צהרים שמאפשר להרבה אנשים לחוות אוכל טוב בזול. זו לא ארוחה נינוחה אלא אוכלים-עוזבים. כבדו את זה.
המחיר משתלם מאד, התמורה נהדרת.





עצור!

מנהלת החנות משגיחה על חומה אנושית שמגינה על ניקיון טפטופי מילקשייק מהרצפה.




© Street Food Fighter
Maira Gall