בחזרה לממלכת הדפצ'יקה - Isetan Tokyo

פוסט אורח מאת: מאיה

לא יודעים מה זה דפצ'יקה? קראו את הפוסט שלי בבלוג המסע הקודם

אין מנוס מלחזור לקומת המרתף של Isetan, הכלבו הכי מפונפן ויוקרתי בטוקיו רבתי. ואם כבר חוזרים ונופלות הלסתות מחדש, למה לא לצלם ולתעד? מאז הפוסט הקודם, לפני כשנתיים, מישהו שם עשה חושבים במועצה הגבוהה של הכלבו וכעת המדיניות היא דווקא כן לאפשר צילומים! האח הידד! המשפט היפני הרהוט וממיס הלבבות שלימד אותי גל להגיד כבר בפעם הקודמת, עובד שעות נוספות: shashin o tote mo ides ka? (האם אוכל לקחת תמונה בבקשה? אבל בלשון סופר מנומסת וגבוהה)

שטפו עיניכם ונסו לדמיין מה זה לבחור קינוח אחד מכל הדוכנים האלה. המחירים די סבירים, אגב, ביחס לצרפת. בין 17 ל-30 ש"ח לקינוח סופר מושקע, ויארזו לכם אותו כאילו אתם טסים לחלל או נכנסים לסיבוב בצנטריפוגה.









אה, כן. לפתוח סניף בטוקיו זה הלהוציא ספר בישול החדש! היוש לאחיות בלאקבירדז מברוקלין







אין תגובות

פרסום תגובה

© Street Food Fighter
Maira Gall